dilluns, 7 de juny del 2010

PROJECTE FINAL

Seguidors i seguidores del nostres bloc, com podeu veure ja arriba el nostre projecte final, i hem decidit crear el nostre propi Glog.

¿QUÈ ÉS?

Un glog, per a tots aquells bloggers que encara no teniu un, és una eina de multimèdia que permet construir i dissenyar els teus propis collages o murals i penjar-los a la web per a què qualsevol usuari els pugui visitar.

¿PERQUÈ EL VAM CREAR?

Vam crear un glog, perquè volíem fer una cosa diferent, de la que no havíem parlat encara en el nostre blog. A més, vam decidir fer el glog perquè ens oferia un ventall de possibilitats grandíssim per a poder crear el que passes per la nostra imaginació.

I el què va passar en aquell moment va ser la diada de Sant Jordi, així que vam decidir dissenyar el nostre glog de manera que expliqués la llegenda de Sant Jordi als nens. Aquest glog, ens serviria per a treballar la llegenda abans de la diada i que els nens poguessin conèixer la llegenda amb imatges i no només explicada oralment, com s’ha fet tradicionalment.

¿COM EL VAM CREAR?

Per crear el nostre glog, el primer què vam fer va ser resgistrar-nos a la página www.glogger.com. La veritat és que ens va costar una mica de treball perquè el programa no estava en la nostra llengua i no ho enteníem del tot bé, però vam anar provant i ens vam sortir força bé. Després de registrar-nos l’únic que vam fer va ser anar pensant el que volíem ficar, buscant les fotografies, escrivint el text i pensant els colors i la decoració que li volíem donar al nostre glog.

¿QUINA UTILITAT TÉ?

Des d’un pla educatiu li vam trobar molta utilitat, perquè pensem que és una eina que, a banda d’utilitzar els professors, també serveix per als alumnes, precisament el nostre glog estava pensat amb la idea de que la mestra presentés un glog amb la llegenda de Sant Jordi, i els alumnes haguessin de crear un altre, explicant com va anar i que van fer el dia de Sant Jordi, és a dir, resumint com es celebra aquest dia.

A més, trobem que és una eina molt divertida i sobretot que permet que els nens s’expressin de la manera que vulguin ja que poden utilitzar els colors que vulguin, les imatges que vulguin, els sons que vulguin, poden posar vídeos, poden fer de tot, és com dissenyar una miniweb, així treballem molt la creativitat i a més, també es treballen les TIC, ja que això desenvolupa més als nens en el domini d’un ordinador, i de programes de creació com aquests.
Resumint, un glog és una eina que es pot utilitzar per a moltíssimes coses, és un espai breu en el que es pot explicar un conte interactiu, una llegenda, treballar una unitat didàctica, etc.

Per tant us animem a tots i a totes a crear el vostre propi glog!!!! Veureu que divertit!!!

PER VEURE EL NOSTRE FEU CLIC AQUÍ

Moltes abraçades desde lletreslligades i fins aviaaaaaaaaat!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Qui som?

La meva foto
Sant Pere i Sant Pau, Tarragona, Spain
Som tres estudiants de la Universitat Rovira i Virgili,de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia. Estem estudiant el grau d'Educació Infantil i Primària. Aquest serà el nostre racó.