dilluns, 7 de juny del 2010

Benvinguts un altre cop seguidors del blog!!

Com va l’sprint de final de curs?
Des de lletres lligades esperem que hos vagi molt bé!!
Avui us parlarem del Hot Potatoes!ua nnova eina per poder crear i personalitzar les vostres activitats, etc.

Què és?
Hot Potatoes es un conjunt de sis eines per poder el.laborar continguts digitals. Aquesta aplicació va ser eleborada per l’equip d’investigació i desenvolupament del Humanities Computing and Media Centre de la Universitat de Victoria. Aquestes utilitats permeten crear exercicis interactius com per exemple una pàgina web i de diferents modalitats.

Com s’utilitza?

Tot el que es necesita per elaborar les activitats es introduir les dades, és a dir, el text que vols posar, les preguntes, les respostes, etc., i els programes es crearan automaticament las pàgina web.

A més, els programes estan dissenyats per a que espuguin personalitzar quasi totes les característiques de la pàgina.

Aquesta eina va molt bé, i més per les institucions euducatives, ja que els exercicis que elabores esp oden compartir coloncat-los en un servei de web d’accés al públic, i després la persona interesada podrà utilitzar la eina de Hot Potatoes.

Com obtenir Hot Potatoes al nostres ordenadors?
Doncs és molt fàcil. Per obtenir Hot Potatoes s’ha de clicar al enllaç següent:
Baja e instala HOT POTATOES. Aquest enllaç et porta a una pàgina web dels creadors d’aquesta aplicació. I una vegada dins d’aquesta pàgina web pots escollir la versió que vulgis segons el sistema opratiu que utilitzis.

I per últim, en aquest link us volem enseyar un exemple d’activitats creades i publicades a Hot Potatoes:
http://www.aula21.net/segunda/juandiaz/ejercicio1.htm

Fins aquí la nostra actualització d'avui! Esperem que us faci molt de servei aquesta eina, com totes les que anem penjant al llarg d'aquets blog!!

Doncs fins la pròxima bloggers!!!

ALBA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Qui som?

La meva foto
Sant Pere i Sant Pau, Tarragona, Spain
Som tres estudiants de la Universitat Rovira i Virgili,de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia. Estem estudiant el grau d'Educació Infantil i Primària. Aquest serà el nostre racó.